Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION!! SHITET PER ARSYE EMIGRIMI BIZNESI I KLINIKE VETERINARE,

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Okazion!! shitet per arsye emigrimi biznesi i klinike veterinare,
Përshkrim

Me pune dhe klIentele te ngritur prej vitesh., Rr. "Mine Peza”, perballe komisariatit.


Botuar më 15/04/2019

Telefon