Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJME TROJE ME % PER NDERTIM

Karakteristika

Biznesi, Ndaj biznes, Partnere biznesi
Kerkojme troje me % per ndertim
Përshkrim

Jemi shoqeri ndertimi me pervoje shumevjecare ne fushen e ndertimit dhe interesohemi per troje me % per ndertim ose te kene leje ndertimi ku mund te kemi partneritet., Preferohet qe keto leje te ndodhen brenda unazes se mesme ne Tirane.


Botuar më 24/11/2021

Telefon
Email
)