Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET PARTNER BIZNESI PER HAPJEN E NJE RROBAQEPESI ATELIE! DISPONOJ AMBIENT 60M².

Karakteristika

Biznesi, Ndaj biznes, Partnere biznesi
Kerkohet partner biznesi per hapjen e nje rrobaqepesi atelie! disponoj ambient 60m².
Përshkrim

Te kene paisjet, veglat dhe aksesoret e duhura per rrobaqepesi., Rr. “Idriz Dollaku”, tek Ali Demi, pallati Bel House.


Botuar më 19/03/2019

Telefon