Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JEPET ME QERA MARKET USHQIMORE

Përshkrim

Shumice dhe pakice, i kompletuar, ne gjendje pune, me xhiro te kenaqshme, Blloku Gintash, Laprake

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Shitje/qera aktiviteti
Jepet me qera market ushqimore, 30.000 leke
30.000 leke

Botuar më 16/05/2018

Telefon