Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Bmw BMW 316 Ti

viti i prodhimit 2003 | 4.000 Euro
Karakteristika

Auto-moto, Ne shitje, Makinë qyteti
Bmw bmw 316 ti, viti i prodhimit 2003, 4.000 euro
192.000 km
Me benzinë, dy dyer, një palë disqe dhe goma origjinale rezervë, e pa aksidentuar ndonjëherë. siguracion i paguar, përfshirë edhe kasko
Përshkrim

192.000 km, me benzinë, dy dyer, një palë disqe dhe goma origjinale rezervë, e pa aksidentuar ndonjëherë. siguracion i paguar, përfshirë edhe kasko, ngjyra gri,

4.000,00 euro

Botuar më 15/01/2020

Telefon
Email
)