Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

XHENERIK

Auto Expert

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune
/ ndihmes xhenerik

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Zogu i zi
Tiranë

Botuar më 30/06/2020

)