Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

STAF

JULAND MARKET

Kërkon të punësojë

Kriteret

(te gjitha pozicionet femra) per Market tek Rezidenca Kodra e Diellit Tirane, Me dhe pa eksperience pune (me eksperience perben avantazh).

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte


Botuar më 14/11/2019

)