Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOQERI TREGTARE PER SHPERNDARJEN E PRODUKTEVE USHQIMORE Kërkon të punësojë Menaxher/e

Përshkrim

Shitjesh per zonen e Tiranes. Te kete patente te klasit B. Me eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: libohova_ltd@hotmail.com

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Transporti dhe shpërndarja e mallvare
Shoqeri tregtare per shperndarjen e produkteve ushqimore, menaxher/e

Botuar më 18/06/2018

Telefon