Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOFER

LAVANDERI ELITE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mbi 25 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tek kthesa e Kamzes

Botuar më 10/10/2019

)