Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOFER

Kerkohet

Kërkon të punësojë

Kriteret

deri ne 50 vjeç
Taxie. Te jete i pajisur me deshmi taksisti. Me eksperience pune. Te jete i rregullt dhe korrekt.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte


Botuar më 13/11/2019

)