Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOFER

City Taxi

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kategoria D
M/F

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Komuna e Parisit, rruga Tish Dahia, Kompleksi Kika 2

Botuar më 24/03/2020

)