Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania BMW Albania Kërkon të punësojë Mekanik

Me eksperience per Autoservis. Kandidatet te jene korrekte dhe te pergjegjshemKushtet e punes dhe paga , shume te mira.Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin ose duke derguar CV aplikimi ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar me 23/09/2018

SHOQERI TREGTARE PER SHPERNDARJEN E PRODUKTEVE USHQIMORE Kërkon të punësojë Menaxher/e

Shitjesh per zonen e Tiranes. Te kete patente te klasit B. Me eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: libohova_ltd@hotmail.com

Botuar me 22/09/2018

SHOQERI TREGTARE PER SHPERNDARJEN E PRODUKTEVE USHQIMORE Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Per zonen e Tiranes.Me eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: libohova_ltd@hotmail.com

Botuar me 22/09/2018

3A-PROFILE SHPK Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 1 vit - 5 vjet, Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria b, Kompania 3A-PROFILE kerkon te punesoje agjent shitje me eksperience ne fushen e tregtimit te lubrifikanteve dhe pjeseve per automjeteve., Tiranë, Adresa: Komuna Vaqarr, Tirane

Botuar me 20/09/2018

Shtepia e ofertave 2 Kërkon të punësojë Shites

Paga: page fikse+BONUSE |

Me eksperience ne shitje. Te jete familjar, i komunikueshem dhe korrekt, mosha 25 deri 35 vjeç. Te interesuarit te paraqiten bashke me Cv me foto, prane dyqanit, Tiranë, Adresa: Shtepise se Ofertave Nr2, prane Bllokut Vasil Shanto, Tiranë

Botuar me 19/09/2018
page fikse+BONUSE

Shtepia e ofertave 2 Kërkon të punësojë Transportues

Paga: page fikse+BONUSE |

Per ngarkim-Shkarkim mallrash. Te jete korrekt ne pune, Tiranë, Adresa: Shtepise se Ofertave Nr2, prane Bllokut Vasil Shanto

Botuar me 19/09/2018
page fikse+BONUSE

FABRIKA SFUNGJERIT Kërkon të punësojë Punetor

Magazine. Mosha 18 – 35 vjeç, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar me 19/09/2018

GO TAXI Kërkon të punësojë Shofer

Me eksperience pune.Mosha mbi 40 vjeç. Te kene patente te klasit D. Te jene te paisur me deshmi taksisti. Te jene korrekt dhe te komunikueshem.

Botuar me 18/09/2018