Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FABRIKA SFUNGJERIT Kërkon të punësojë Punetor

Magazine. Mosha 18 – 35 vjeç, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 13/12/2018

Shtepia e ofertave 2 Kërkon të punësojë Shofer

Per transportimin e orendive shtepiake. Kandidati duhet te kete Leje per Drejtim Mjeti Kategoria B dhe C. Mosha 35 – 45 vjec. Te interesuarit te paraqiten prane Dyqanit te Shtepise se Ofertave per te dorezuar nje CV dorazi, Tiranë, Adresa: Prane Bllokut Vasil Shanto

Botuar më 12/12/2018

Firma Private SH.P.S.F, BBS security Kërkon të punësojë Teknik

Per sistem kamerash, montim, instalim, konfigurim. Firma mer persiper trajnimin e tyre. Te kene patente te klasit B, Tiranë

Botuar më 12/12/2018

KERRI SHPK, qender metalesh Kërkon të punësojë Punetor magazine

Te interesuarit te kontaktojne ne nr 0696060188 ose te paraqiten prane zyrave te kompanise ne adresen fshati Mucaj, Vore (ora 9.00-16.00). Transporti sigurohet nga kompania

Botuar më 10/12/2018

Kompani prodhimi ne Tirane Kërkon të punësojë Pergjegjes

MAGAZINE. Arsimi: I larte, i plote. Preferohet Ing. mekanik/elektrik/eletronik. Gjuha: Italisht, Anglisht (perben avantazh). Eksperienca: Disa vjeçare ne prodhim ose magazine. Pagesa: 60.000 Lek. Puna Full Time, Hene - Shtune. Disponibilitet jashte orarit. Dergoni CV ne: kkryemadhi@yahoo.it / iratafaj@gmail.com

Botuar më 08/12/2018

GO TAXI Kërkon të punësojë Shofer

Te kene patente te klasit D. Te jene te paisur me deshmi taksisti. Te jene korrekt dhe te komunikueshem.Te interesuarit te dergojne CV ne sales@gotaxi.al

Botuar më 05/12/2018

GO TAXI Kërkon të punësojë Operator

/Operatore. Me eksperience pune. Te jete i/e komunikueshme. Te interesuarit te dergojne CV ne sales@gotaxi.al

Botuar më 05/12/2018

LAVAZH TEK ZOGU I ZI Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune, Adresa: Tek ish shkolla e Partise, mbrapa bar Oslo-s

Botuar më 04/12/2018

NDERRMARJE PER PUNIM DRURI, MDF, Kerkon te punesoje: Punetor qe te perdori makineri Druri (Frezim, gdhendie druri) Punetor

Te kete njohuri mbi programet Autocad, Alfa Cam, programe 2D, 3D, Adresa: Adresa: Rr. “Jordan Misja”, ish UMB

Botuar më 04/12/2018