Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Punonjes/e

Rossmann Lala

Kërkon të punësojë

Kriteret

Magazine. Te jene serioz dhe korrekt ne pune

Kontakte

Autostrada Tirane-Durres, km. 7. Dergoni CV ne: hr@rossmann-lala.al
hr@rossmann-lala.al
Email

Botuar më 12/08/2019