Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

OPERATOR City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete njohuri mbi rruget e Tiranes, Tiranë

Botuar më 30/07/2021
E kenaqshme

OPERATOR City Taxi Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete njohuri mbi rruget e Tiranes, Tiranë

Botuar më 30/07/2021
E kenaqshme

SHOFER Firma S&P Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete patente te klasit C. Te disponoje CAP. Me eksperience pune, Adresa: Autostrada Tirane - Durres

Botuar më 30/07/2021
e kenaqshme

PIRUNIST A & B - 2 Eshte distributor i Coca Cola dhe ujit te Tepelenes per Tiranen: Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 40.000 leke dhe sigurimet shoqerore te paguara. |

Leje drejtimi: kategoria b, Perben prioritet deshmia e certifikates se pirunit elektrik/diesel., te kete punuar me shume se 2(dy) vjet ne magazina te ndryshme me artikuj te ngjashem,te njohe mire pirunin elektrik dhe transpaleten manuale., 25-45 vjec, te ngarkoje furgonat,te mbaje paster vendin e punes,te shkarkoj trajlerat(ne rast se do ti kerkohet)te zbatoje porosite e shefit te sektorit(magazinjerit), paga ndryshon me vjetersine e punes si dhe aplikohen bonuse gjate sezonit te veres., menjehere, Adresa: Rruga 5 Maji,prane ish pelicerise., Tiranë

Botuar më 30/07/2021
40.000 leke dhe sigurimet shoqerore te paguara.

SHOFER Kompani Tekstili Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të siguroje konfidencialitetin e informacionit të regjistruar në çdo kohëtë njohe te gjithe rrethet e shqiperiseeshte pergjegjes per procesin e dorezimit te porosive te klienti duke i shoqeruar me dokumentacionin perkates.eshte pergjegjes per cashin e arketuar nga klientet deri ne momentin e dorezimit te vleres se rregullt te tijzbaton rregullat dhe udhezimet e kompanise per ruajtjen e konfidencialitetit dhe informacionit te marre ne proceset e punes.zbaton rregullat dhe udhezimet e kompanise per ruajtjen e sigurise ne pune., te kete eksperience mbi 2 vjet si shofer;te zoteroje leje drejtimi (patente) te klasit "b"mosha deri ne 45 vjec;ndershmëri dhe integritetshumë të besueshëm dhe me etikë;aftësi të mira organizative dhe pune në grupte rrespektoje eproret dhe urdhrat e shefave dhe te kete komunikim te shkelqyeshem me ta, të interesuarit të dorëzojnë cv ne adresen e emailit: [email protected] ne whats up ne nr

Botuar më 29/07/2021
e kenaqshme

LAVAZHIER Servis Biçikletash kerkon te punesoje: Punetor per larje e sistemim biçikletash Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 29/07/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA

ROJE PARKIMI LAVAZH NE QENDER TE TIRANES Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Adresa: Rr. "Thanas Ziko", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 29/07/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA

LAVAZHIER LAVAZH NE QENDER TE TIRANES Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Me eksperience pune,, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 29/07/2021
OFROHEN PAGA TE MIRA

PUNETOR MAGAZINE A & B - 2 Eshte distributor i Coca Cola dhe ujit te Tepelenes per Tiranen. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 33.000 leke dhe sigurimet shoqerore te paguara |

Leje drejtimi: kategoria b, te kete punuar me shume se 2 (dy) vjet ne magazina te ndryshme,te njohe mire transpaleten manuale si dhe perben avantazh njohja e pirunit elektrik(karelit), 25-40 vjec, te ngarkoje furgonat,te sistemoj magazinen,te mbaje paster vendin e punes si dhe te zbatoje porosite e shefit te sektorit(magazinjerit)., mbas muajit te pare ka ndryshim page si dhe aplikohen bonuse gjate sezonin te veres., menjehere, Adresa: Rruga 5 Maji prane ish pelicerise, Tiranë

Botuar më 29/07/2021
33.000 leke dhe sigurimet shoqerore te paguara

MENAXHER/E Kompani Pastrimi Kërkon të punësojë

Paga: Rroga shume e mire |

Me eksperience pune ne kete fushe. Kushte te mira pune, Adresa: Blloku Magazinave, tek Frigoriveri

Botuar më 29/07/2021
Rroga shume e mire

ROJE PARKIMI Lavazh ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te mira |

Mosha 50-55 vjec, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 29/07/2021
Ofrohen paga te mira
)