Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR MAGAZINE Ofroj pune - Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregtimin e artikujve kancelarike per zyra Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune |

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet e meposhtme: 1- Te kete perfunduar Arsimin e mesem. 2- Te jete i shkathet dhe i afte te perballoje volum dhe ngarkese pune. 3- Te jete i komunikueshem dhe i afte te punoj ne grup. 4- Te zoteroje patente te klasit B. 5- Mosha e preferuar 20-35 vjec, Adresa: Te interesuarit te dergojne CV ne adresen [email protected] ose te paraqiten prane zyrave qendrore: Autostrada TR-DR, km 8, Kashar

Botuar më 16/01/2022
Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune

SHOFER TAXIE Njoftime pune - Kekohet

Paga: e kenaqshme |

Puna part time dhe full time. Me eksperience pune. Te jete i paisur me deshmi taksie, Adresa: Sheshi Avni Rustemi

Botuar më 16/01/2022
e kenaqshme

XHENERIK Vende Pune - Servis Gorica

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, puna 8 ore, dita e diele pushim dhe ditet e festave pushim, Adresa: Tek varrezat e sharres, Tiranë

Botuar më 16/01/2022
Paga e kenaqshme

LAVAZHIER Njoftime pune - Kerkohet

Paga: 40% e xhiros + sigurime |

Me eksperience pune., Adresa: Rr. "Njazi Meka", prane shkolles se Bashkuar

Botuar më 16/01/2022
40% e xhiros + sigurime

SHOFER Njoftime pune - Linja e Urbanit Tirsne Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Shofer urbani per linjen e Tiranes, Adresa: Bulevardi Zogu pare, Godina nr.2, ngjitur me Hotel Republiken

Botuar më 16/01/2022
e kenaqshme

FATORINO Njoftime pune - Linja e Urbanit Tirsne Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Urbani per linjen e Tiranes, Adresa: Bulevardi Zogu pare, Godina nr.2, ngjitur me Hotel Republiken

Botuar më 16/01/2022
e kenaqshme

PUNONJES PARKIMI Njoftime pune Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Te jene serioz dhe korrekt ne pune. Te kete aftesi shume te mira ne drejtimin e makines, Adresa: Sheshi Avni Rustemi

Botuar më 14/01/2022
e kenaqshme

PUNETOR PRODHIMI Njoftime pune - KERRI SHPK Qender metalesh Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Per makineri te profileve dhe punetor magazine. Orari i punes 7.00-15.30., me ose pa ekperience ne kete fushe, mosha deri ne 50 vjec, transporti sigurohet nga kompania, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te paraqiten prane zyrave te kompanise ne adresen, Adresa: Fshati Mucaj, Vore (rruga e vjeter Vore-Rinas), Tiranë

Botuar më 14/01/2022
Page e kenaqshme

MAGAZINIER Njoftime pune - INTEX COURIER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

(sistemues pakosh). Puna me turne. Te interesuarit te telefonojne ne numerin, te interesuarit te kontaktojne ne nr:

Botuar më 14/01/2022
shume e kenaqshme

LLAMARINIST Njoftime pune - Peugeot Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune minimumi 5 vjet. Avantazh do te ishte qe aplikanti te kete punuar ne servise te Autorizuara, ose Kompani serioze Koncesionare. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 14/01/2022
e kenaqshme
)