Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

ALBA FOAM SHPK, kerkon te punesoje: Punetor Ngarkim - Shkarkimi

Kriteret

Orari 7:30 - 16:00

Detyrat dhe Pagesa

Paga fillestare 30'000 - 33'000 Leke

Kontakte

Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 22/07/2021

)