Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LAVAZHIER Lavazh Kika Kërkon të punësojë

Paga: Paga 15.000 /muaj +33% |

Kushte te mira pune, Adresa: Komuna Parisit, kompleksi Kika.

Botuar më 30/11/2020
Paga 15.000 /muaj +33%

PUNETOR LAVAZHI Lavazh Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune

Botuar më 29/11/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

PERGJEGJESE LINJE PRODHIMI Fasoneri ne Paskuqan 2, qe prodhon pantallona burrash per eksport Kërkon të punësojë

Paga: Paga Shume e mire e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi pune per njekohe te gjate |

Te kete eksperience ne nxjerrjen e sasise dhe cilesise se prodhimit

Botuar më 28/11/2020
Paga Shume e mire e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi pune per njekohe te gjate

SHOFER TAXIE CITY TAXI Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria d, taxie, Adresa: Komuna e Parisit, Kompleksi Kika II

Botuar më 27/11/2020
E kenaqshme

PUNETOR LAVAZHI Lavazh Kërkon të punësojë

Paga: me % |

Te jene me eksprience pune ne larjen e makinave dhe te Tapicerive. Ofrohen kushte te mira pune, te kene eksperience pune, Adresa: Rr. "Petronini Luarasi", tek ish Tregu Elektrik

Botuar më 27/11/2020
me %

PUNETOR LAVAZHI Lavazh Makinash Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune. Puna 8 ore ne dite, Adresa: Laprake

Botuar më 26/11/2020
e kenaqshme

LAVAZHIER Lavazh Elite Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jete me eksperence pune, Adresa: Tek shinat e trenit, Laprake

Botuar më 26/11/2020
e kenaqshme

USTA Kompani Private Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune |

Per linjen e Makinave Industriale. Te kete mbaruar shkollen elektromekanike ose te kete eksperience pune ne kete fushe. Jo duhanpires. Mosha deri 30 vjeç, Adresa: Rr. "Siri Kodra".

Botuar më 26/11/2020
Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Kompani me Pjese kembimi Kërkon të punësojë

Paga: Paga 35.000 leke me siguracione |

Leje drejtimi: kategoria b, mosha 20-45 vjec, me motorrin e firmes per pjese kembimi ne tirane, Adresa: Blloku Gintash, Laprake

Botuar më 24/11/2020
Paga 35.000 leke me siguracione

SALDATOR Kerkohet

Paga: baze 60000 leke+siguracione |

Kerkohet usta saldatore.Me eksperience pune, Adresa: Dalje te kombinatit, kthesa per ne fshatin Prush

Botuar më 23/11/2020
baze 60000 leke+siguracione
)