Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me ekperience pune. Te jene te komunikueshem. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Elbasanit", prane Ambasades Amerikane

Botuar më 13/12/2018

KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Punonjes/e

Fast foodi. Puna part time. Mosha 20-35 vjeç. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Elbasanit", prane Ambasades Amerikane

Botuar më 13/12/2018

FABRIKA SFUNGJERIT Kërkon të punësojë Punetor

Magazine. Mosha 18 – 35 vjeç, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 13/12/2018

Shtepia e ofertave 2 Kërkon të punësojë Shofer

Per transportimin e orendive shtepiake. Kandidati duhet te kete Leje per Drejtim Mjeti Kategoria B dhe C. Mosha 35 – 45 vjec. Te interesuarit te paraqiten prane Dyqanit te Shtepise se Ofertave per te dorezuar nje CV dorazi, Tiranë, Adresa: Prane Bllokut Vasil Shanto

Botuar më 12/12/2018

Firma Private SH.P.S.F, BBS security Kërkon të punësojë Teknik

Per sistem kamerash, montim, instalim, konfigurim. Firma mer persiper trajnimin e tyre. Te kene patente te klasit B, Tiranë

Botuar më 12/12/2018

KERRI SHPK, qender metalesh Kërkon të punësojë Punetor magazine

Te interesuarit te kontaktojne ne nr 0696060188 ose te paraqiten prane zyrave te kompanise ne adresen fshati Mucaj, Vore (ora 9.00-16.00). Transporti sigurohet nga kompania

Botuar më 10/12/2018

Kompani prodhimi ne Tirane Kërkon të punësojë Pergjegjes

MAGAZINE. Arsimi: I larte, i plote. Preferohet Ing. mekanik/elektrik/eletronik. Gjuha: Italisht, Anglisht (perben avantazh). Eksperienca: Disa vjeçare ne prodhim ose magazine. Pagesa: 60.000 Lek. Puna Full Time, Hene - Shtune. Disponibilitet jashte orarit. Dergoni CV ne: kkryemadhi@yahoo.it / iratafaj@gmail.com

Botuar më 08/12/2018

GO TAXI Kërkon të punësojë Shofer

Te kene patente te klasit D. Te jene te paisur me deshmi taksisti. Te jene korrekt dhe te komunikueshem.Te interesuarit te dergojne CV ne sales@gotaxi.al

Botuar më 05/12/2018

GO TAXI Kërkon të punësojë Operator

/Operatore. Me eksperience pune. Te jete i/e komunikueshme. Te interesuarit te dergojne CV ne sales@gotaxi.al

Botuar më 05/12/2018