Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR ALBA FOAM SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa fillon me 26.000 leke |

Per ngarkim - shkarkim. Mosha 18 - 35 vjeç

Botuar më 07/08/2020
Pagesa fillon me 26.000 leke

MAGAZINIER ALBA FOAM SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Per ngarkim - shkarkim. Mosha 18 - 35 vjeç

Botuar më 07/08/2020
Pagesa e kenaqshme

SHOFER Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a. Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Ju ofrojmë mundësi shumë të mira për karrierën tuaj, kushte të mira pune dhe shpërblim të kënaqshëm, rregulla transparente, siguri në punë dhe natyrisht punësim të garantuar nga një kompani e fuqishme. kërkesat:o gjinia: mashkullo mosha: mbi 30 vjeco patente te tipit do foles i gjuhes angleze ne nivel mesataro i disponueshem te punoje me tre turne sipas nevojave te kompaniseo të ketë mbaruar arsimin e mesëm; o të mos jetë i dënuar penalishto të gëzojë integritet moral dhe profesional dhe të mos jetë marrë ndaj tij/saj, masë disiplinore për cënim të rregullave të etikës procedura e aplikimit: për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni cv-në tuaj me subjekt “shofer” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën: office@adriaentertainment.al* do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 07/08/2020
shume e kenaqshme

SHOFER TAXIE CITY TAXI Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria d, taxie, Adresa: Komuna e Parisit, Kompleksi Kika II

Botuar më 07/08/2020
E kenaqshme

PUNETOR LAVANDERI ELITE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune. Mosha mbi 20 vjeç, Adresa: Tek kthesa e Kamzes

Botuar më 04/08/2020
e kenaqshme

SHOFER TAXIE TAXI Kërkon të punësojë

Paga: e konsiderueshme |

Te kene deshmi per Taksi. Ofrohen kushte shume te mira pune me Makina Elektrike

Botuar më 04/08/2020
e konsiderueshme

INSTRUKTOR Autoshkoll Kërkon të punësojë

Paga: pagese e kenaqshme |

Praktike. Me eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail:, teorie, ofrohen kushte te mira pune

Botuar më 04/08/2020
pagese e kenaqshme

MESUES Autoshkoll Kërkon të punësojë

Paga: pagese e kenaqshme |

Teorie. Me eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne E-mail:, teorie, ofrohen kushte te mira pune

Botuar më 04/08/2020
pagese e kenaqshme

PUNETOR LAVAZHI Kerkon te punesohesh ne Danimarke?

Paga: Paga 1000 euro plus bonuse |

Te kene leje drejtimi makine. Te jene korrekt dhe te pergjegjeshem, perben avantazh te jene me experience pune, mosha deri ne 30 vjec, banesa ofrohet falas, kushte te mira pune. ofrohet kontrate pune 3 mujore, 6 mujore,1 vjecare, pershkuaj veten tende ne cv me foto. te interesuarit te kontaktojne ne whatsapp-viber, Adresa: Danimarke

Botuar më 04/08/2020
Paga 1000 euro plus bonuse

PERGJEGJES LAVAZH – PARKIM, KERKON TE PUNESOJE: PERGJEGJES /ADMINISTRATOR PER LAVAZH-PARKIM

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

* Te dije te ngase makinen. * Mosha 50 – 55 vjec, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani

Botuar më 03/08/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme
)