Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kompani Taksie Kërkon të punësojë Shofer

Përshkrim

Me patente te klasit D, dhe deshmi, eksperience pune. Te kete njohuri te mira mbi qytetin e Tiranes. Mosha mbi 35-vjec. Paga 42.000 leke + sigurimet + bonuset

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Automjete dhe mjete transporti
Kompani taksie, shofer

Botuar më 14/06/2018

Telefon