Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Lavazh Kërkon të punësojë Punetor lavazhi

Me eksperience pune. Paga baze ose me %, Tiranë, Adresa: Babrru, 300m nga ura

Botuar më 23/04/2019

LAVAZH SELA Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Besim Alla

Botuar më 19/04/2019

Freshhomealbania Kërkon të punësojë Lavazhier

(2 persona) me eksperience pune, te kene eksperience larje tapicerie dhe tapete, paga e kenaqeshme, Tiranë, Adresa: Rruga "Irfan Tomini" mbrapa Diplomat 2

Botuar më 19/04/2019

KERKOHET Shofer

Me eksperience pune , te kete patente te klasit B , per shperndarjen e bukes , preferohet me banim afer zones . orari i telefonatave 08: 16:00, Tiranë, Adresa: Yzberisht

Botuar më 18/04/2019

Omega Optikal SHPK Kërkon të punësojë Korrier

Te kete motorrin e tije ,, Tiranë, Adresa: qendra kristal center

Botuar më 18/04/2019

Shoqeria REI-AL sh.p.k Kërkon të punësojë Shofer

Kamioni vetshkarkues me 4 akse. Te jete i pajisur me patente te tipit C dhe ÇAP. Mosha nga 25 deri ne 50 vjec . Duhet te kene eksperience pune minimalisht 2 vjet

Botuar më 18/04/2019

Shoqeria REI-AL sh.p.k Kërkon të punësojë Manovrator

Per eskavator me zinxhir. Mosha nga 25 deri ne 50 vjec . Duhet te kene eksperience pune minimalisht 2 vjet

Botuar më 18/04/2019

BRILLIANT LINE Kërkon të punësojë Inxhinier mekanik

Te jete I paisur me liçence. Te kete eksperience pune, Adresa: Ali Demi

Botuar më 17/04/2019

Gas Group Kërkon të punësojë Motorrist

Me eksperience pune, paga e kenaqshme. Mosha 20-40 vjec. Orari i telefonatave 09.00-21.00, Tiranë, Adresa: Rr. Komuna e Parisit, pallatet 1 Maji, pallati 1

Botuar më 15/04/2019

Firma Gerald-A shpk Kërkon të punësojë Xhenerik

Me eksperience pune Ofrohet pagese e kenaqshme, Adresa: Yzberisht

Botuar më 15/04/2019