Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Shofer

Per transport vajrash lubrifikant. Preferohen kandidatet me eksperience pune ose njohje te pergjithshme te vajrave lubrifikanteTe interesuarit te dergjne CV ne: info.ba.02@gmail.com

Botuar më 22/05/2018

KERRI SHPK, qender metalesh Kërkon të punësojë Operator

Per perdorimin e makinerive metalprerese.Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te paraqiten prane zyrave te kompanise ne adresen fshati Mucaj, Vore (ora 9.00-16.00). Transporti sigurohet nga kompania”., Tiranë, Adresa: Fshati Mucaj, Vore (ora 9.00-16.00)

Botuar më 22/05/2018

Kerkohet Punetor

Shtypshkronje qe te kete njohuri dhe te punoje me makine shtyp i larte, pedaline, varak te nxehte

Botuar më 21/05/2018

ELITE Car Wash Kërkon të punësojë Punetor lavazhi

Ofrohen kushte shume te mira me paisje moderne te markes Karcher, Adresa: Rr. "Siri Kodra", prane ish frigoriferit dhe hotel Meridian

Botuar më 20/05/2018

Kerkohet Shofer

Personal. Te jete i disponueshem 5 ore ne dite nga e Hena ne te Shtune. Orari punes 9:30 – 14:30. Paga 500 leke / Dita

Botuar më 19/05/2018

Kerkohet nje Punetor

PER TRANSPORT TAPETI. Paga e kenaqshme p;us sigurime., Adresa: Sauk, ngjitur me karburant Gulf

Botuar më 18/05/2018

Kerkohet nje Lavazhier

Paga 36000 leke plus sigurime, Adresa: Tirane

Botuar më 18/05/2018

Kompania Pronto Gaz Kërkon të punësojë Motorrist

Per shperndarje te bombulave te gazit.Te interesuarit duhet te plotesojne keto kritere:1. Te zoteroje patente makine te klasit B ose patente motorri. Mosha 25-40 vjec3. Puna 6 dite ne jave. Te njohe mire rruget e TiranesPerparesi kane personat qe kane punuar me pare me shperndarje. Pagese+ sigurime Orari I telefonatave 10.00 – 13.00, Tiranë, Tiranë, Adresa: Tek Kmy-ja, rruga "Rexhep Shala", tek bar Unik

Botuar më 17/05/2018

Shopping Tv Kërkon të punësojë Motorrist

Kontrata: Kohe e plote |

Tiranë, Adresa: Rr. Frang Bardhi

Botuar më 15/05/2018

Lajthiza Invest sh.a. Kerkon te punesoje 2 Kërkon të punësojë Manovrator

Per eskavatore me zinxhir dhe fadrome 580 “Liebeher”. Objekti ndodhet ne Shemri te Kukesit. Ndertim Hidrocentrali.

Botuar më 14/05/2018