Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Servis Makinash Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune. Pagesa 40% e xhiros, Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias Tirane

Botuar më 20/09/2019

Servis Makinash Kërkon të punësojë Xhenerik

Me eksperience pune. Pagesa 70% e xhiros, Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias

Botuar më 20/09/2019

LAVAZH SELA Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Besim Alla

Botuar më 20/09/2019

EASY RENT A CAR Kërkon të punësojë Mekanik

Puna konsiston ne mirembajtjen e flotes se kompanise. Te kete eksperience pune. Te jete i komunikueshem dhe korrkt gjate orarit te punes. Te jete i pajisur me patante te klasit B, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center, te interesuarit te dergojne cv brenda dt 30 shtator 2019 nepermjet e-mailit

Botuar më 19/09/2019

EASY RENT A CAR Albania Kërkon të punësojë Punonjes

Te kete arsimin e larte. Te kete eksperience pune ne shitje. Te kete njohuri dhe pasion per makinat. Te kete njohuri te gjuhes angleze, gjuhe e dyte perben avantazh. Te jete i komunikueshem dhe i perkushtuar ne pune, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center, te interesuarit te dergojne cv brenda dt 30 shtator 2019 nepermjet e-mailit

Botuar më 19/09/2019

KERKOHEN 2 Punetor

PER RIPARIM, PASTRIM DHE SISTEMIM BIÇIKLETASH. Mosha 20 - 25 vjeç. Ofrohet pagese shume e kenaqshme

Botuar më 19/09/2019

Laborator Dentar Kërkon të punësojë Shperndares

Paga: e kenaqshme |

(Motorrist), per shperndarje te materialeve dentare. Te jete i pajisur me patente motorri ose makine, Adresa: Afer Shkolles Partizani

Botuar më 18/09/2019
e kenaqshme

SERVIS MAKINASH Kërkon të punësojë Ndihmes

Mekanik. (2 persona). Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + sigurime, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, rruga Teodor Keko

Botuar më 18/09/2019