Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHOFER ART SERVIS Servis makinash dhe shitje pjese kembimi Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 30000 leke |

Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria a - kategoria b, - Te jete serioz, i komuni...

Botuar më 12/12/2019
30000 leke

ELEKTROAUT ART SERVIS Subjekti ynë ka hyrë në segmentin e tregut të riparimit të automjeteve në fillim të vitit 2008. U synua që në fillim tek shërbimet cilesore në një sektor të veçantë të automotivit si ai i “off road”. Këtu fjala kyç për vetë shfrytëzi

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 35000 leke |

Arsimi: mesem profesional, Leje drejtimi: kategoria b, 1-2 vjet, deri ne 40 vjec, te bashkepunoje ne grup. te jete i komunikueshem, bonuse mbi ore pune, Adresa: Ne autostrade ne rruge dytesore, mbrapa Kompleksit Eiffel, Tiranë

Botuar më 15/12/2019
35000 leke

BOJAXHI Peugeot Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune minimumi 5 vjet. Avantazh do te ishte qe aplikanti te kete punuar ne servise te Autorizuara, ose Kompani serioze Koncesionare. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 15/12/2019
e kenaqshme

SHOFER Devi 20 Grup (florioli) Kërkon të punësojë

Paga: bruto 41.000 leke |

/Shperndares. Te kene patente te klasit C dhe te dijne pirunin, Adresa: Autostrada tirane Durres, km 5

Botuar më 14/12/2019
bruto 41.000 leke

SHOFER KOMPANIA FAST TAXI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

TAKSIE, me patente te klasit D, me deshmi taksie. Te kete njohuri te mira mbi rruget ne qytetin e Tiranes, mosha 30 - 55 vjec, per me shume informacion, kontaktoni ne nr e kontaktit, Adresa: Unaza e Re, Tiranë

Botuar më 14/12/2019
e kenaqshme

SHOFER KERKOHET

Paga: Page e kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria d, Duhet te jete i pajisur me deshmi taksisti, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Adresa: Zogu i zi, Tiranë

Botuar më 13/12/2019
Page e kenaqshme

SHOFER Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit te dergojne cv ne:, mbi 45 vjeç per transport personeli

Botuar më 13/12/2019
e kenaqshme

SHOFER ART SERVIS Servis makinash dhe shitje pjese kembimi Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 30000 leke |

Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria a - kategoria b, - Te jete serioz, i komunikueshem, te bashkepunoje ne grup, te jete i afte te drejtoje motorr dhe makine, 1-2 vjet, 25-35 vjec, Adresa: Rr "17 Nentori", Autostrada Tr-Dr, km8, Tiranë

Botuar më 12/12/2019
30000 leke

GOMIST AS GROUP TIRES Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme, me siguracione |

6 dite ne jave. Me eksperience pune, Adresa: Sheshi Shqiponja, perball Bolv Oil

Botuar më 12/12/2019
paga e kenaqshme, me siguracione

SHPERNDARES Electron Albania 2008 Kompania eshte distributor i markave te ndryshme elektronike dhe kompjuterike. Orari e hene-e premte 8.00-16.00 e shtune 8.00-14.00 Kërkon të punësojë

Paga: neto 35.000 lek-40.000 lek |

Leje drejtimi kategoria B. I afte te persor motorrin, shperndarje me motorr te sherbimeve te ndryshme elektronike dhe kompjuterike plus sistemim dhe organizim ne magazine. Mosha 16-30 vjeç. Motorri ofrohet nga kompania, kushte optimale pune, Adresa: Unaza Re, Pallati Romario(Alpha Bank), Kati 2, Tiranë

Botuar më 12/12/2019
neto 35.000 lek-40.000 lek

EKONOMISTE Auto Ademi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/Arketare, te kete eksperince ne kete fushe dhe te kete njohuri per financen 5, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e cel ose te dergojne cv ne kete adrese email-i, Tiranë

Botuar më 12/12/2019
e kenaqshme
)