Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Shofer

Per Betoniere. Te kete eksperience pune ne kete profil pune. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 15/11/2018

NDERRMARJE PER PUNIM DRURI, MDF, Kerkon te punesoje: Punetor qe te perdori makineri Druri (Frezim, gdhendie druri) Punetor

Te kete njohuri mbi programet Autocad, Alfa Cam, programe 2D, 3D, Adresa: Adresa: Rr. “Jordan Misja”, ish UMB

Botuar më 14/11/2018

Skrap 2007 Kërkon të punësojë Shofer

Te kene patente te klasit C, Adresa: Rr. “Jordan Misja”.

Botuar më 14/11/2018

Infiniti Office Kërkon të punësojë Magazinier

Paga: 30000 + |

Ekonomist magazinier qe te dije programin alfa, Tiranë, Adresa: Komuna e Parisit, tek Qendra Kristal Center

Botuar më 14/11/2018
30000 +

Infiniti Office Kërkon të punësojë Motorrist

Paga: 25000 leke |

Tiranë, Adresa: Komuna e Parisit, tek Qendra Kristal Center

Botuar më 14/11/2018
25000 leke

Kerkohet Shofer

(Shofer Taxi). Paga e kenaqshme. Preferohen persona serioz dhe te komunikuehem.Prioritet kush din nje gjuhe te huaj. Telefon: 0688214555

Botuar më 13/11/2018

Lavazh Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune. Pagesa me % (35%), Adresa: Prane Universitetit Europian te Tiranes

Botuar më 12/11/2018

Kerkohet Pastruese

Ofrohet page e mire dhe kushte te mira pune. Transport i garantuar nga firma, Adresa: Prane City Park, ngjitur me piramiden me xhama blu NIKOL

Botuar më 09/11/2018

Kerkohet Punetor

Ofrohet page e mire dhe kushte te mira puneTransport i garantuar nga firma, Adresa: Prane City Park, ngjitur me piramiden Nikol

Botuar më 09/11/2018