Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MOTORRIST ART SERVIS Lider ne riparimin e automjeteve aziatike Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 35000 leke |

Arsimi: i mesem, Leje drejtimi: kategoria b, 1-2 vjet, 25-39, te dije te drejtoje mir...

Botuar më 24/02/2020
35000 leke

XHENERIK SERVIS PICARI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/Motorrist. Me eksperience pune, Adresa: Vore

Botuar më 28/02/2020
e kenaqshme

MEKANIK SERVIS PICARI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Vore

Botuar më 28/02/2020
e kenaqshme

SHOFER LAVANDERI ELITE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune. Mosha mbi 25 vjeç, Adresa: Tek kthesa e Kamzes

Botuar më 27/02/2020
e kenaqshme

PUNETOR LAVANDERI ELITE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune. Mosha mbi 20 vjeç, Adresa: Tek kthesa e Kamzes

Botuar më 27/02/2020
e kenaqshme

SHOFER Kompania "HEY TAXI" e cila eshte kompania me e re ne sherbimin Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Rroga eshte mbi mesataren e tregut |

Me patente te klasit D dhe deshmi per Taksi. Makinat jane me 0/KM. Telefononi ne: 0698777375 Dergoni CV ne E-mail: adrianolleshi1@gmail.com

Botuar më 27/02/2020
Rroga eshte mbi mesataren e tregut

SHOFER AUTOBUSI City Trans Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Per linjen e Yzberishtit. Te jene te pajisur CAP-in. Me eksperience pune, Adresa: Yzberisht

Botuar më 27/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

FATORINO City Trans Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Per linjen e Yzberishtit. Me eksperience pune, Adresa: Yzberisht

Botuar më 27/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

SHOFER Clean Taxi Kërkon të punësojë

Paga: Paga 45.000 leke + sigurimet + bonuset 20% te xhiros ditore mbi 5000 leke |

Me patente te klasit D, dhe deshmi, eksperience pune. Te kete njohuri te mira mbi qytetin e Tiranes. Mosha mbi 35-55 vjec.

Botuar më 26/02/2020
Paga 45.000 leke + sigurimet + bonuset 20% te xhiros ditore mbi 5000 leke

NDIHMES INXHINIER Auto Expert Servis Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Per menaxhimin e servisit ne lidhje mirembajtjen e automjeteve. Puna eshte ne zyre, Adresa: Zogu i zi, Tirane

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme

MEKANIK Iliria Electric’ sh.p.k kompani prodhimi me 20 vjet pune ne Tirane Kërkon të punësojë

Paga: Paga pas periudhes se proves 45.000 leke, gjate proves me mareveshje |

/ Axhustator (te perdore makinat metal-punuese, mirembjatje pajisjesh dhe makinerish prodhimi). * Arsimi: I mesem profesional. - Eksperienca: Disa vjeçare si mekanik mirembajtje. * Gjuha: Italisht. * Kontrate pune e rregullt, full time. * Puna nga e Hena - Shtune, dy turne. * Puna jashte orarit ( e paguar sipas ligjit)

Botuar më 25/02/2020
Paga pas periudhes se proves 45.000 leke, gjate proves me mareveshje
)