Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LAVAZH Kërkon të punësojë Lavazhier

Paga e kenaqshme ose me %. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Mezez, ngjitur me CeramicPro

Botuar më 19/02/2019

Kerkohet Shofer

Me eksperience pune, Adresa: Mbas City Park, ngjitur me piramiden Nikol

Botuar më 19/02/2019

Lavazho Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Komuna e Parisit prane eko market

Botuar më 18/02/2019

LAVAZH Kërkon të punësojë Menaxher

Lavazhi. Te dije te perdori Kasen. Paga sipas aftesive te punonjesit, Adresa: Rr. "Thahas Ziko", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 17/02/2019

Firma Gerald-A shpk Kërkon të punësojë Shofer

Urbani per linjen e Qytetit Studenti. Ofrohet pagese e kenaqshme

Botuar më 16/02/2019

BRILLIANT LINE Kërkon të punësojë Llamarinist

Per servis automjetesh. Paga dhe kushte pune te kenaqshme. Me eksprience pune, Adresa: Ali Demi

Botuar më 15/02/2019

BRILLIANT LINE Kërkon të punësojë Xhenerik

Per servis automjetesh. Paga dhe kushte pune te kenaqshme. Me eksprience pune, Adresa: Ali Demi

Botuar më 15/02/2019