Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

M Sora Tirana Shpk Kërkon të punësojë Punonjese

Magazine. Mosha 30-40vjec. Prioritet nese ka eksperience pune, patente dhe di anglisht. Paga e kenaqshme+siguracione. Transport i siguruar. Personat e interesuar jane te lutur te dergojne Cv tek adresa e email-it, Adresa: Rr. Nacionale Vore- Fushe Kruje

Botuar më 21/07/2019

Auto Ademi group Kërkon të punësojë Motorrist

Shperndares me motorr pjese kembimi per makinat.Kriteret: Te jete I pajisur me leje drejtimi klasi A e lart. Te kete mbaruar shkollen e mesme. Te jete i komunikueshem. Experienca e meparshme ne kete fushe perben prioritet

Botuar më 19/07/2019

Kerkohet Shofer

Qe te jete I gatshem te punoje me makinen e vete Autoveture, te jete pas vitit 2012. Me eksperience pue. Me jete me arsim te mesem ose te larte. Te jete pa prokupime familjare.Kushtet e punes konkuruese me tregun

Botuar më 18/07/2019

AUTOSERVIS TURI Kërkon të punësojë Xhenerik

- Mekanik. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Njazi Meka”, Allias

Botuar më 18/07/2019

KERKOHET Punetor

PER RIPARIM, PASTRIM DHE SISTEMIM BIÇIKLETASH. Ofrohet pagese shume e kenaqshme

Botuar më 18/07/2019

Kompania HL Group BMW Albania Kërkon të punësojë Magazinier

Me eksperience. Kushtet e pune dhe paga shume te mira. Te interesuarit te na kontaktojne ne nr e tel ose te dergojne CV ne adresen duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne

Botuar më 17/07/2019

Kompania HL Group BMW Albania Kërkon të punësojë Mekanik

Me eksperience. Kushtet e pune dhe paga shume te mira. Te interesuarit te na kontaktojne ne nr e tel ose te dergojne CV ne adresen duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne

Botuar më 17/07/2019

Kompania HL Group BMW Albania Kërkon të punësojë Punonjes sigurie

/ Security. Me eksperience. Kushtet e pune dhe paga shume te mira. Te interesuarit te na kontaktojne ne nr e tel ose te dergojne CV ne adresen duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne

Botuar më 17/07/2019

Kompania HL Group BMW Albania Kërkon të punësojë Arketare

Me eksperience. Kushtet e pune dhe paga shume te mira. Te interesuarit te na kontaktojne ne nr e tel ose te dergojne CV ne adresen duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne

Botuar më 17/07/2019