Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

BENIAN SHA Kërkon të punësojë Punetor magazine

Kriteret: Te jete me arsim te mesem. Eksperienca ne pozicion te ngjashem dhe arsimi i larte jane perparesi. Te jete i mireorganizuar, i sakte dhe korrekt ne pune. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e emailit ose te kontaktojne ne nr e kontaktit

Botuar më 23/07/2019

A & B - 2 distrubutor i Coca Cola Kërkon të punësojë Punetor magazine

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

Eksperience: 2 vjet, Te interesuarit te kene mbi dy vjet eksperience pune si dhe te njohin mire perdorimin e transpaletes.Perdorimi i karelit(pirunit) perben avantazh., Tiranë, Adresa: Rruga 5 Maji,Prane ish pelicerise

Botuar më 23/07/2019

Kompania "HEY TAXI" e cila eshte kompania me e re ne sherbimin Taxi Kërkon të punësojë Shofer

Kompania "HEY TAXI" e cila eshte kompania me e re ne sherbimin Taxi kerkon te punesoje: SHOFER. Ne qofte se e ndieni veten Shofer me eksperience ne sherbimin taxi ne ju mirepresim ne ekipin tone. Rroga eshte mbi mesataren e sektorit dhe makinat jane me 0/KM. Te interesuarit duhet te disponojne patente te klasit D dhe deshmi Taksisti. Dergoni CV ne E-mail: adrianolleshi1@gmail.com ose kontaktoni ne whatsap ne: 0696838553

Botuar më 23/07/2019

Kerkohet Pergjegjese

Rr. "5 Maji", tek tregu Medresese, Adresa: Reparti per Profil Tekstile. Paga shume e mire

Botuar më 22/07/2019

ART SERVIS Si nje kompani e suksesshme ne fushen e autoriparimit, kerkon te zgjeroj stafin me nje Asistente zyre

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 35.000 Leke |

Te inxhinierit mekanik. Me nje ekip gjithmon ne rritje, ne punojme me ritmin e kohes dhe vleresojme nje marrredhenie miqesore. Behuni pjese e stafit tone!Pune Zyre, Asistente e Menaxherit mekanik, Marredhenie nderkombetare me Furnitoret (me kohe te plote).Detyrat- Pritja dhe keshillimi i klientve.- Rregjistrimi i te dhenave te automjeteve.- Rezervimi i orareve per kontroll, riparim.- Asistimi ne Perpilimin e ofertave me klient.- Asistimi ne perpilimin ne programin financiar te faturave te shitjes.- Komunikimi ne rruge elektronike ose telefonike me furnitoret e huaj ne lidhje me porosite per blerjen e pjeseve te kembimit.Kualifikimet- Te kete mbaruar te pakten shkollen e mesme.- Te kete njohuri te mira te gjuhes anglese dhe italiane.- Fleksibiltet dhe angazhim.- Aftesi komunikuese.- Njohuri te paketes Office dhe Finances 5 perbejne avantazh.Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre ne adresen e email, Tiranë, Adresa: Autostra Tr-Dr, ne rruge dytesore, mbrapa kompleksit Eiffel

Botuar më 22/07/2019
Paga: 35000 Leke

Art Servis lider ne autoriparimin e markave Toyota, Mitsubishi, ofron mundesi punesimi per profesionin: Mekanik

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 40.000 Leke |

Eksperience: 1 vit - 2 vjet, Automjetesh.Detyrat: Nen udheheqjen e Pergjegjesit te Servisit te kryeje detyrat qe i caktohen ne lidhje me mirembajtie e automjeteve.Te bashkepunoje ne grupTe jete i komunikueshem.Eksperianca e punes 1-2 vjet.Mosha deri ne 40 vjec.Te interesuarit te kontaktojne ne nr. cel, Tiranë, Adresa: Autostra Tr-Dr, ne rruge dytesore, mbrapa kompleksit Eiffel

Botuar më 22/07/2019
Paga: 40000 Leke

M Sora Tirana Shpk Kërkon të punësojë Punonjese

Magazine. Mosha 30-40vjec. Prioritet nese ka eksperience pune, patente dhe di anglisht. Paga e kenaqshme+siguracione. Transport i siguruar. Personat e interesuar jane te lutur te dergojne Cv tek adresa e email-it, Adresa: Rr. Nacionale Vore- Fushe Kruje

Botuar më 21/07/2019

Auto Ademi group Kërkon të punësojë Motorrist

Shperndares me motorr pjese kembimi per makinat.Kriteret: Te jete I pajisur me leje drejtimi klasi A e lart. Te kete mbaruar shkollen e mesme. Te jete i komunikueshem. Experienca e meparshme ne kete fushe perben prioritet

Botuar më 19/07/2019

Kerkohet Shofer

Qe te jete I gatshem te punoje me makinen e vete Autoveture, te jete pas vitit 2012. Me eksperience pue. Me jete me arsim te mesem ose te larte. Te jete pa prokupime familjare.Kushtet e punes konkuruese me tregun

Botuar më 18/07/2019

AUTOSERVIS TURI Kërkon të punësojë Xhenerik

- Mekanik. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Njazi Meka”, Allias

Botuar më 18/07/2019