Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR LAVAZHI LAVAZH KRENAR - TURI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Ofrohen kushte te mira pune, me eksperience pune

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme + sigurime

PUNETOR LAVAZHI Lavazh Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e mire + %. |

Me eksperience pune. Kushte te mira pune

Botuar më 22/05/2020
Ofrohet page e mire + %.

PUNETOR ARTGRES SHPK Kërkon të punësojë

Paga: page e kenaqshme |

Per pune te ndryshme, ofrohje kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 13, Vore, Picar

Botuar më 20/05/2020
page e kenaqshme

MENAXHER SHITJESH ARTGRES SHPK Kërkon të punësojë

Paga: page e kenaqshme |

Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 13, Vore, Picar

Botuar më 20/05/2020
page e kenaqshme

FATURISTE ARTGRES SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 13, Vore, Picar

Botuar më 20/05/2020
Page e kenaqshme

ROJE PARKIMI Parkim Privat Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e mire + siguracion |

Puna e alternuar: 1 dit pushim nje dit pune. Orari punes 15:00 – 07:00, Adresa: Rr. “Elbasanit".

Botuar më 20/05/2020
Ofrohet page e mire + siguracion

SHOFER TRAJLER KOMPANIA HARI LENA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Te jete i gatshem te punoje brenda dhe jashte vendit, te jete korrekt dhe i pergjegjshem, me eksperience pune, mosha 35-45 vejc, kushte te mira pune, te interesuarit te dergojne cv dhe dokumentat shtese ne add ne adresen e e-mailit dhe me pas te telefonoje ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 20/05/2020
Paga e kenaqshme

KORRIER Albanian Courier është në kërkim të motoristëve për të zgjeruar flotën e saj të korrierëve.

Paga: e kenaqshme |

Kriteret qe duhet të permbushen nga aplikantet janë : - Të kenë leje drejtimi të klasit B.- Të kenë eksperience pune në shpërndarje me motor- Të kenë mbaruar arsimin e mesëm- Të jenë të komunikueshem- Të njohin qytetin e Tiranes apo periferite si: Sauk, zonën e autostrades TR-DR, apo Kamzën)., për më shumë informacion kontaktoni në, Tiranë

Botuar më 19/05/2020
e kenaqshme

LAVAZHIER Servis Makinash

Paga: 40% e xhiros |

Me eksperience pune., Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias Tirane

Botuar më 19/05/2020
40% e xhiros

XHENERIK Servis Makinash

Paga: 70% e xhiros |

Me eksperience pune., Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias

Botuar më 19/05/2020
70% e xhiros
)