Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BRILLIANT LINE Kërkon të punësojë Xhenerik

Pershkrim

Per servis automjetesh. Paga dhe kushte pune te kenaqshme. Me eksprience pune, Adresa: Ali Demi

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime ndihmëse për mjetet e transportit
Brilliant line, xhenerik

Botuar me 14/09/2018

Telefon