Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Firma Gerald A shpk Kërkon të punësojë Shofer

Autobusi per linjat: Qyteti Studenti, Yzberisht. Ofrohet pagese e kenaqshme

Botuar më 21/08/2018

Shtepia e ofertave 2 Kërkon të punësojë Transportues

Paga: 25000 leke+BONUSE |

Per ngarkim-Shkarkim mallrash. Te jete korrekt ne pune, Tiranë, Adresa: Rruga Sulejman Delvina, prane bllokut Vasil Shanto

Botuar më 20/08/2018
25000 leke+BONUSE

Firma e Transportit Çagaty Logistics Albania Kërkon të punësojë Shofer

Me eksperience pune ne vendet e Ballkanit si Turqi, Bullgari, Bosnje, Maqedoni, Kosove. Page e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 20/08/2018

KERKOHET Punetor

Per dyqan me pjese kembimi per automjete, te beje edhe shperndarjen. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Laprake, pallatet Hawai

Botuar më 17/08/2018

Albanian wine & spirit distribution Kërkon të punësojë Magazinier

Te kete eksperience pune minimalisht 2 vjet ne drejtimin dhe punet e magazines, Te kete nje fizik te pranueshem per te bere levizje produktesh sa her te kete porosi dhe te dije te manovroje transpaleten.Kutite peshojne 5kg, Puna eshte e lehte dhe komode per ata qe kane edukate pune.Pertacet te mos aplikojne., Tiranë, Adresa: Magazina ndodhet prane Kompleksit Dinamo

Botuar më 17/08/2018

Kerkohet Punetor lavazhi

Me eksperience pune minimumi 3 vjet, Adresa: Rr. "5 Maji", mbrapa Qendres Concord

Botuar më 17/08/2018

KOMPANI QE MERRET ME SISTEMIM RRUGESH Kërkon të punësojë Inxhinier mekanik

Transporti. Paga minimale 50.000 leke, Adresa: Te interesuarit te dergojne CV ne: nikocaci@icloud.com

Botuar më 17/08/2018

Kompani qe merret me sistemim rrugesh Shofer

Te kete patente te klasit C-CAP. Paga 40.000 leke. Mosha deri 45 vjeç. Te interesuarit mund te dergojne CV ne: nikocaci@icloud.com ose kontaktoni ne:

Botuar më 17/08/2018

GO TAXI Kërkon të punësojë Shofer

Me eksperience pune.Mosha mbi 40 vjeç. Te jene te paisur me deshmi taksisti. Te jene korrekt dhe te komunikueshem.

Botuar më 17/08/2018

Shoqeria Alba – Trans shpk, me objekt Transport Udhetaresh (Urban) Kërkon të punësojë Kontrollor

(10 punonjes). Kerkesat: 1) Mosha deri 35 vjeç. 2) Arsimi i mesem, preferohet i larte dhe me eksperience ne kete fushe. 3) Dokumentat: Deshmi penaliteti; vertetim nga gjykata dhe prokuroria se nuk jane ne proces penal dhe hetimor, deshmia e shkolles se mesme ose te larte, libreze pune. Paga 50.000 leke (periudha e proves 1-3 muaj), Adresa: Adresa: Unaze e Re, rr. "Teodor Keko", pallati Ales, perballe karburant Kastrati. Dergoni CV brenda dt. 25/8/2018 ne: aldicela@live.com

Botuar më 17/08/2018