Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Menaxher

Auto Ademi

Kriteret

Marketingu/terreni . Gjinia : mashkull 1. Te kete mbaruar arsimin e larte. 2. Te jete kreativ dhe te zotroje aftesi shume te mira komunikimi.3. Gjuhet e huaja perbejn prioritet.4. Kandidatet te gatshem per pune ne terren.3. Me ose pa eksperience. Personat e interesuar te komunikojne ne nr e kontaktit si dhe te dergojne Cv ne adresen e emailit :

Kontakte

Tiranë
citytaxialbania@gmail.com
Email

Botuar më 16/08/2019