Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ALBANIAN COURIER Kërkon të punësojë Korrier

Kontrata: Kohe e plote |
Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Transporti dhe shpërndarja e mallvare
Albanian courier, korrier
Përshkrim

Eksperience: 2 vjet - 2 vjet, Posta Albanian Courier ofron vende pune per korrier /postier me motorr.Kriteret qe duhet te plotesohen:-Te dije motorrin dhe te kete patente.-Te kete eksperiente ne shperndarje me motorr.-Te kete mbaruar arsimin e mesem.-Te jete I komunikueshem .-Te njohe zonat dhe adresat ne qytetin e Tiranes dhe provincat e saje(sauk,autostrade,kamez)etj., Tiranë, Adresa: Rr Dritan Hoxha


Botuar më 09/07/2019

Telefon
Email