Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Mesuese

Per klasen e pare dhe te dyte. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar më 19/09/2019

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Edukatore

Per çerdhe dhe kopesht. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Punonjese

Vajza te kene mbaruar Akademine e Arteve, - Vajza te kene mbaruar per muzike LIceun Artistike, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Perkthyese

Per gjuhet: Anglisht, Italisht, Frengjisht, Rusisht, Gjermanisht, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Montazhier

Ose Montazhiere, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Grafist

Ose Grafiste, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Aktor

Ose Aktore, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Punonjes

Djem, te kene njohuri ne Programe Audio per Studiot (teknik audio)., Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Ekonomiste

Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019

A.A. Film Kompani Kërkon të punësojë Kamarier/e

Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 13:00 ne

Botuar më 19/09/2019