Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Sanitare

Puna me kohe te plote. Te kete eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Myrteza Topi”.

Botuar më 19/03/2019

Kopshti Ledion Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht per moshat 4-5 vjeç. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Rruga Tre Deshmoret, perball me Alpet, Yzberisht

Botuar më 18/03/2019

Kompania Filmike AA kerkon per sektorin e Dublimit per Bang Bang dhe Çufo: Kërkon të punësojë Punonjese

Djem dhe Vajza te cilet kane njohuri te programeve kompjuterike dhe vesh per muzike. Ofrohet pagese dhe kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 17/03/2019

Kopshti Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete mbaruar arsimin Pedagogjik cilki I uletTe kete njohuri shume te mira te gjuhes AnglezeMosha 35-45 vjeç

Botuar më 16/03/2019

Institucion Parashkollor Kërkon të punësojë Edukatore

E arsimuar. Me Pervoje pune minimumi 5 vjet, te jete e edukuar. Preferohet me banim prane zones, Adresa: Ne zonen e Brrylit

Botuar më 15/03/2019

Kopshti Engjejt e Jetes Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Per kopesht. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Ali visha", siper tregut Elektrik, perballe Kompleksi Grand

Botuar më 13/03/2019

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Punonjese

VAJZA qe kane mbaruar per Gjuhe Letersi. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, TIrane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 10/03/2019

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Teknik

AUDIO. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 10/03/2019