Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Akademia KULT Kërkon të punësojë Koordinatore

Te njohe jeten kulturore artistike dhe personalitetet e artit dhe kultures. Kandidate...

Botuar më 21/05/2018

KERKOHEN Edukatore

Me mesuese per parashkollor. {2 edukatore}, Tiranë, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 22/05/2018

Kopshti Privat "Drigen" Punonjese

Per ne kuzhine, Adresa: Tek kthesa Kamzes

Botuar më 22/05/2018

Akademia KULT Kërkon të punësojë Koordinatore

Te njohe jeten kulturore artistike dhe personalitetet e artit dhe kultures. Kandidatet e interesuara te dergojne CV me foto ne adresen e e-mailit

Botuar më 21/05/2018

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete mbaruar arsimin perkates. Me eksperience pune. Mosha mbi 30 vjeç. Page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni".

Botuar më 16/05/2018

KOPESHTI THOMAS FRIEND'S Kërkon të punësojë Mesuese

MESUESE CIKLI. Me eksperience pune, mosha mbi 40 vjec, Adresa: Rruga Azem Meshi, prane Kombinatit Yzberisht Tirane

Botuar më 15/05/2018

QENDER KURSESH Kërkon të punësojë Mesues

Mesues te Gjuhes Shqipe per te huaj. Pagesa 70% e vleres se marre nga studentet. Dergoni cv ne: mesuesperkurse@gmail.com, Adresa: Per me teper informacin kontatkoni ne:

Botuar më 14/05/2018

QENDER KURSESH Kërkon të punësojë Mesues

Mesues per Gjuhe te Huaja, Lende Shkencore dhe Shoqerore. Pagesa 70% e vleres se marre nga studentet. Dergoni cv ne: mesuesperkurse@gmail.com

Botuar më 14/05/2018

Portali Detyra.al Kërkon të punësojë Mesues

MATEMATIKE. Te jete i diplomuar. Paga 30.000 leke, disponibel ne cdo kohe. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email-it julian_ylli@hotmail.com, Tiranë, Adresa: Tek Fresku, Linze perballe Teleferikut

Botuar më 14/05/2018

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht Kërkon të punësojë Edukatore

Per Kopesht dhe Çerdhe. Me eksperience pune. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar më 14/05/2018