Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MESUESE E GJUHES GJERMANE Qendra e gjuhëve "Cervantes" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete mbaruar arsimin perkatesTe kete eksperience pune ne mesimdhenieKushte te mira pune, Adresa: Rruga Panorama Kompleksi Erjon, Hyrja 1, Apartamenti 1 Tirana AL, 1055

Botuar më 11/12/2019
e kenaqshme

MESUESE Your Education Key, ofron vend pune Full-Time per

Paga: e kenaqshme |

Te gjuhes angleze. Kerkesat: 1.Te kete perfunduar studimet Master me rezultate te larta 2.Te kete eksperience ne mesimdhenie (min 2 vjet me kohe te plote) ne deri ne nivelet Upper intermediate dhe pergatitje per testin e IELTS/TOEFL. Detyrat: 1. Mesimedhenie ne nivelet Beginner – Upper- Intermediate 2. Kurse Pergatitore IELTS/TOEFL. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit. Afati i aplikimi : Aplikimet perfundojne ne daten 25 Dhjetor 2019. Data e fillimit: 1 Shkurt 2020, Tiranë

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

SHOFER SHKOLLA PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per shoqerimin e nxenesve ne shkolle dhe shperndarjen e femijeve ne shtepi. Te kene patente te klasit D dhe CAP (certifikate e aftesimit profesional). Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit per me shume info, Tiranë

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

EDUKATORE Kopshti Klersi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me arsim parashkollor,me eksperience pune, Adresa: Rezidenca Colombo 2 ,Rruga e Liqenit te thate

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

EDUKATORE Kopshti Xixellonjat Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te kete arsimin parashkollor ose cikli i ulet, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Sauk I vjeter

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme
)