Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Edukatore

Per çerdhe dhe kopesht me arsim parashkollor. Te interesuarit te dergojne CV ne: kopeshtihappykids@gmail.com, Adresa: Rr. “Jordan Misja”, vila 66

Botuar me 21/09/2018

Kerkohet Eduakatore per grupin parashkollor me provoje mbi 5 vjet

Te jete e perkushtuar dhe te kete njohuri ne gjuhe te huaja , kushte shume te mira pune paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tirane e Re

Botuar me 21/09/2018

Kopshti Ledion Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune per grupin e pare., Adresa: Rruga Tre Deshmoret, perball me Alpet, Yzberisht

Botuar me 20/09/2018

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe çerdhe., Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar me 18/09/2018

Kopeshti "Princ" Kërkon të punësojë Edukatore

Per Çerdhe. Me eskperience pune. Page e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “5 Maji", prane tregut te Medresese

Botuar me 18/09/2018

KOPESHT PRIVATE Kërkon të punësojë Edukatore

Te kene arsim per parashkollore. Paga shume e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Unaza e Re

Botuar me 18/09/2018

SHKOLLA 9 VJECARE DRITA E DIJES & GJIMNAZI GUINNESS Kërkon të punësojë Mesues

/e anglishte, te kene pervoje dhe eksperience pune etike profesionale te perkushtuar per kujdesin ndaj femijeve. Orari i pritjes cdo dite nga ora 14.00-15.00, Adresa: Rr. Margarita Tutulani, tek vilat

Botuar me 18/09/2018

Kopesht privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete mbaruar arsimin e larte per parashkollore ose Cikel te ulet. Me eksperience pune mbi 3 vjet. Mosha 26-35 vjec, Tiranë, Adresa: Rr."3 Deshmoret", Yzberisht

Botuar me 17/09/2018

SHKOLLE PRIVATE Kërkon të punësojë Mesues

Ose Mesuese per Ciklin e Ulet. Me arsimin perkates. Te kete eksperience pune ne mesim dhenie. Puna me kohe te plote. Te njohi gjuhen Angleze. Pagesa shume e kenaqshme. E-mail: fadiltupi@gmail.com

Botuar me 17/09/2018