Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHKOLLA 12 VJEÇARE PRIVATE “UDHA E SHKRONJAVE” Kërkon të punësojë Mesues

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shkolla dhe shërbime shkollore
Shkolla 12 vjeçare private “udha e shkronjave”, mesues
Përshkrim

Per lendet: anglisht, gjermanisht, matematikë, fizikë, biologji, kimi, gjuhë shqipe, histori, gjeografi, muzikë, vizatim,kompjuter. Kriteret e punësimit: mesatare e lartë e shkollës së lartë, si edhe njohuri të mira të gjuhës angleze.Të interesuarit të postojnë në dy adresat e email këto dokumente: a. Curriculum Vitae b. Diplomë c. Listë notash ne E mail: sekretaria@udhaeshkronjave.edu.al / info@udhaeshkronjave.edu.al


Botuar më 21/07/2019

Telefon