Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOPESHTI KIDS SMILE Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune te pakten 2 vjet. Mosha 25-45 vjec. Te kete mbaruar arsimin Parashkollor & cikli i ulet. Pagesa 35.000leke, Adresa: Unaza e Re, perball Karburant Kastratit

Botuar më 14/08/2018

KOPESHT FEMIJESH Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete eksperience pune, Tiranë, Adresa: kthesa e Kamzes, poshte Hygeia, pall. Verdhe, tek kompleksi malajzian

Botuar më 14/08/2018

SHKOLLA 12 VJEÇARE PRIVATE “UDHA E SHKRONJAVE” Kërkon të punësojë Mesues

Per lendet: anglisht, gjermanisht, matematikë, fizikë, biologji, kimi, gjuhë shqipe, histori, gjeografi, muzikë, vizatim,kompjuter. Kriteret e punësimit: mesatare e lartë e shkollës së lartë, si edhe njohuri të mira të gjuhës angleze.Të interesuarit të postojnë në dy adresat e email këto dokumente: a) Curriculum Vitae; b) Diplome; c) Liste notash. sekretaria@udhaeshkronjave.edu.al ose arturshkurti@gmail.com

Botuar më 13/08/2018

Kopeshti "Dietaret e Vegjel" Kërkon të punësojë Edukatore

E cila te kete mbaruar per ciklin e ulet (parashkollore) Te kete njohuri te pergjitheshme te gjuhes angleze, paga e kenaqeshme, Tiranë, Adresa: Ndodhet tek komuna e parisit tek Qendra Kristal

Botuar më 12/08/2018

Shkolla Viktor Hygo Kërkon të punësojë Mesuese

Per Ciklin e Ulet. Me arsim te larte, eksperience pune disa vjeçare. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e e-mailit ose te telefonojne ne nr.

Botuar më 12/08/2018

Shkolla Viktor Hygo Kërkon të punësojë Mesuese

Per gjuhen shqipe. Me arsim te larte, eksperience pune disa vjeçare. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e e-mailit ose te telefonojne ne nr.

Botuar më 12/08/2018

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune. Te kete arsimin perkates. Mosha 25 – 45 vjeç. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Rruga e burgut

Botuar më 10/08/2018

Çerdhe & Kopesht Privat Kërkon të punësojë Pastruese

Vetem per çerdhen. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni".

Botuar më 10/08/2018

KOPESHTI ARTISTET E VEGJEL Kërkon të punësojë Edukatore

Paga: E kenaqshme dhe Siguracione |

Te kene arsim te larte per parashkollor ose ciklin e ulet. Me eksperience pune min 5 vjecare. Orari Hene - shtune 07:00- 15:00. Kontrate pune afatgjate, Adresa: Rruga Tirane - Vaqarr km 3, Vila 25

Botuar më 08/08/2018
E kenaqshme dhe Siguracione

KOPESHTI XIXELLONJAT Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune dhe arsimin perkates, Adresa: Adresa: Rr. “Komuna Parisit".

Botuar më 07/08/2018