Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITESE

PROMOCIONI I LIBRIT

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per ne TEG dhe QTU. Puna me turne dhe te interesuarat te jene pa angazhime. Te interesuarat te paraqiten me CV me vete

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tiranë

Botuar më 07/10/2019

)