Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Dyqan artikuj per femije Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Puna me orar te plote. Mosha 25-45 vjeç, Adresa: Rruga "Ferid Xhajko", ne Unaze

Botuar më 21/01/2019

AGJENCIA GREY Kërkon të punësojë Moderatore

(Femra) për realizimin e Programit Edukues Shkollor, projekt mbi higjenën vetjake dhe shëndetin. - KUSHTET: * Lektoret nga Tirana, Durrësi, Elbasani, Fieri, Gjirokastra, Korça, Shkodra, Vlora, Laçi, Berati, Kavaja, Kruja, Lushnja, Lezha, Saranda, Librazhdi, Pogradeci dhe Dibra. * Të kenë aftësi bashkëpunimi, komunikimi dhe mësimdhënie si dhe qëndrim të sjellshëm. * Do të kenë avantazh kandidatët me formim mjekësor ose edukues dhe që janë të disponueshëm për të udhëtuar. * Diplomë të domosdoshme në një nga fushat: Mjekësi, pedagogji, biologji, psikologji, sociologji. * Kandidatet mund të jenë studente te vitit të fundit. EKSPERIENCË PUNE: * Kandidatet me eksperiencë punë në fushën e mësimdhënies dhe në shëndetsi do të kenë përparësi. * Të organizojnë dhe të mbajnë leksione rreth “Higjenës vetjake dhe shëndetit” për vajzat e shkollave nëntë-vjeçare në zonën e tyre të veprimit. * Të ndërmarrin dhe të mbajnë lidhjet e nevojshme me autoritetet lokale edukative. * Të përqëndrojë informacionin e marrë në zonë dhe të shkruajë raporte javore. - MUNDËSITË: * Për të punuar në një kompani të rëndësishme dhe të kenë një rol kryesor në proçesin e edukimit të të rinjve. * Si të aplikoni? - Dërgoni një CV me fotografi të bashkangjitur, në E-mail: office@greyalb.com (Për Programin Edukues Shkollor ALWAYS). Afati i fundit i dorëzimit të aplikimeve është data: 15/02/2019.

Botuar më 21/01/2019

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Punonjese

Vajza qe te dine mire Anglisht dhe Vajza qe kane mbaruar Akademine e Arteve per Muzike. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 21/01/2019

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Krijues te Humorit

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, TIrane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 21/01/2019

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Gazetar

Ose Gazetare Investigativ. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 21/01/2019

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Montazhier

Ose Montazhiere. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 21/01/2019

Kompania Filmike AA Kërkon të punësojë Agjente marketingu

(vajza). Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. "Aleksander Moisiu", Kinostudio, Tirane. Lutemi kontaktoni nga ora 08:00 - 14:00 ne:

Botuar më 21/01/2019

Besart Galeri Kërkon të punësojë Shitese

Per nje dyqan galeri. Te jete e komunikueshme dhe korrekte. Mosha 20-40 vjeç, Tiranë, Adresa: Kryqezimi i "21 Dhjetorit", rr. "Kavajes", ne krahe te kolegjit Turk

Botuar më 18/01/2019

Fotokopje Andi Kërkon të punësojë Punonjese

Qe ka punuar ne fotokopje. Te dije te perdori fotokopjen ose kompjuterin. Puna 8 ore ne dite+sigurime. Pune eshte bashke me dy kolege qe punojne momentalisht. Te kete njohuri te pergjithshme. Te jete pa angazhime shkolle, Adresa: Prane Fakultetit te Mjeksise

Botuar më 18/01/2019

KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: 20.000 |

Tiranë, Adresa: 12 km nga Qendra e Tiranes sa kalon Kamzen ( TAPIZE)

Botuar më 17/01/2019
20000