Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

Njoftime pune - Librari Kancelari

Kërkon të punësojë

Kriteret

Puna Part Time. Te jete e komunikueshme dhe korrekte ne pune.

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

Kontakte

Rr. "Barrikadave".

Botuar më 25/05/2023

)