Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Edukatore

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht

Kërkon të punësojë

Kriteret

per te gjitha grupet, per Kopesht, Çerdhe dhe Parashkollor. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme

Kontakte

Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar më 12/08/2019