Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Çerdhe & Kopesht Privat Kërkon të punësojë Pastruese

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni". Rr. “Kokonozeve”

Botuar më 20/05/2019

Shtypshkronja Albdesign Kërkon të punësojë Punonjese

Me kohe te plote. Proceset kryesore manuale: 1.Paketim 2.Ngjitje 3.Liberlidhje 4.Faqosje etj Kandidatja preferohet te kete eksperience pune. Mosha 25-35 vjec. Paga fillestare 25,000 leke neto. Personat e interesuar mund te dergojne me e-mail nje CV ne adresen e email-it ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rruga Cerciz Topulli nr17, kashar

Botuar më 20/05/2019

Kopeshti 4 Stinet Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe cerdhe. Me arsimin perkates, pervoje pune mbi 3 vjet. Mosha deri ne 45 vjec. Te interesuarat te paraqiten me dokumentat perkatese, Adresa: Rr "Myslym Shyri", 200 m nga Unaza, perballe bar "Rio"

Botuar më 17/05/2019

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Edukatore

Per çerdhe dhe kopesht. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar më 17/05/2019

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht Kërkon të punësojë Mesuese

Per parashkollor. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar më 16/05/2019

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht Kërkon të punësojë Edukatore

Per te gjitha grupet, per Kopesht dhe Çerdhe. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar më 16/05/2019

KOPESHTI XIXELLONJAT Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune ,, Adresa: Adresa: Rr. “Komuna Parisit".

Botuar më 14/05/2019

Kerkohet Shitese

Me eksperience pune ne Promocionin e Librit ne QTU- vetem turni i paradites dhe TEG puna me dy turne. Personat e interesuar nuk duhet te kene angazhime ne shkolle. Te interesuarit te kontaktojne ne

Botuar më 13/05/2019

Shkolle 9-Vjeçare Private Kërkon të punësojë Mesues

Ose Mesuese te lendes se Fizikes. * Te kene arsimim perkates. * Pervoje punes dhe kualifikime personale. * Te kene aftesi te perdorimit te kompjuterit dhe te teknologjive te reja

Botuar më 12/05/2019

Shkolle 9-Vjeçare Private Kërkon të punësojë Mesues

Ose Mesuese te Ciklit te Ulet. * Te kene arsimim perkates. * Pervoje punes dhe kualifikime personale. * Te kene aftesi te perdorimit te kompjuterit dhe te teknologjive te reja

Botuar më 12/05/2019