Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kopshti Suffa Kërkon të punësojë Edukatore

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shkolla dhe shërbime shkollore
Kopshti suffa, edukatore
Përshkrim

Te jete e diplomuar ne Mesuesi, cikli ulet ose parashkollor. Te kete eksperience pune. Aplikantet duhet te kene njohuri ne Shkencat Islame dhe te jete e afte te jape mesim per liximin e Kuranit. Te interesuarat mund te na kontaktojne ne E-mail: kopshtisuffa@outlook.com


Botuar më 14/07/2019

Telefon