Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kopshti Privat Little Dore Kërkon të punësojë Edukatore

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shkolla dhe shërbime shkollore
Kopshti privat little dore, edukatore
Përshkrim

Te kete mbaruar arsimin Pedagogjik cilki i ulet. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. Mosha 35-45 vjeç


Botuar më 16/07/2019

Telefon