Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Shkolle Private Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune. E komunikueshme, turni i pare. Mosha nga 25-40 vjec, Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 15/02/2019

Shtypshkronja Albdesign Kërkon të punësojë Punonjese

Libralidhese me kohe te plote. Proceset kryesore: 1.Liberlidhje 2.Faqosje 3.Ngjitje 4.Paketim etj. Kandidatja preferohet te kete eksperience pune. Mosha 25-35 vjec. Personat e interesuar mund te dergojne me e-mail nje CV ne adresen ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Rruga Cerciz Topulli nr17, kashar

Botuar më 15/02/2019

Kerkohet Makinist shtypi

Me eksperience pune.Te kete njohuri te mira ne kete fushe. Paga e kenaqshme, Adresa: Ish Misto Mame

Botuar më 14/02/2019

KOPESHTI "MIUSHI MIKI" Kërkon të punësojë Mesuese

Per Parashkollor. Te kete arsimin perkates, Adresa: Prane stacionit te Teleferikut

Botuar më 14/02/2019

Kerkohet Mesuese

Per deget Anglisht e avancuar dhe Kimi ne gjuhen Angleze. Me eksperience pune, Adresa: Kolombo II, Lunder, Tirane

Botuar më 11/02/2019

KOPESHTI KIDS SMILE Kërkon të punësojë Mesuese

Per parashkollor, me eksperience pune te pakten 1 vit. Mosha 25-45 vjec. Te kete mbaruar arsimin Parashkollor ose cikli i ulet. Paga e kenaqshme. Te ineteresuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te dergojne e-mail. Te kontaktojne vetem ato qe plotesojne kriteret e vendosura, Adresa: Unaza e Re, perball Karburant Kastratit

Botuar më 11/02/2019

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune. Mosha deri 45 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar më 09/02/2019